Добре дошли !

Заповядайте в нашия сервиз, намиращ се на 

бул. Цариградско шосе 220

на 100 метра преди Пежо

email: office @topdrive.bg

 


Предишна
Промоция
Промоция

БЕЗПЛАТНА СМЯНА НА МАСЛО В АВТОМАТИЧНИTE СКОРОСТНИ КУТИИ НА BMW –  X5 E53.  

Промоция
Промоция

ВЕЛУРЕНИ СТЕЛКИ ЗА BMW 7-SERIES E66 - САМО ЗА 99 ЛВ.


Промоция
Промоция

БЕЗПЛАТНА СМЯНА НА МАСЛО В АВТОМАТИЧНИTE СКОРОСТНИ КУТИИ НА BMW – X6, X5 E70, E60, E90, E65, X3 E83

СПОЙЛЕР ЗА ЗАДЕН КАПАК ЗА BMW E60
СПОЙЛЕР ЗА ЗАДЕН КАПАК ЗА BMW E60

СПОЙЛЕР ЗА ЗАДЕН КАПАК ЗА BMW E60 - САМО ЗА 220 ЛВ.

Следваща

За нас

       Автосервиз ТОП ДРАЙВ, създаден от инж. Христо Бохотски и Георги Петков, е експресен сервиз с висококвалифицирани специалисти и модерно обoрудване от най-ново поколение. Фирмената политика на ТОП ДРАЙВ ООД е изцяло насочена към повишаване качеството на обслужване. Стремим се да удовлетворим и най-взискателните клиенти с удължено работно време, качествени резервни части и консумативи на изключително атрактивни цени. Работим с реномирани световни марки като: SACHS, MAHLE, ELRING, TEXTAR, ATE, BREMBO, BERU, KNECHT, CONTINENTAL, GATES, LEMFOERDER, GLYCO, HEPU и мн. други. Партнираме си с коректни и експедитивни доставчици, което допълнително гарантира качеството и бързината на нашите услуги. Сервизът разполага със собствени паркоместа за нуждите на клиентите си.

Динамичната конкурентна среда налага на всеки, който иска не просто да остане на пазара, а да е сред водещите в бранша, постоянно да повишава квалификацията на своите служители и да подобрява нивото на предлаганите услуги. И ние правим точно това. Прецизната дейност на нашите механици е в основата на добрия ни имидж. Коректното отношение към клиенти и партньори е стандарт за екипа ни.

 Ние гарантираме Вашето безопасно пътуване и оставяме на Вас да се насладите на удоволствието от шофирането. 

      Офисът се намира над сервиза до магазина. Докато Вашата кола се обслужва, можете да се насладите на комфорта и красивата гледка на нашата чакалня. Предлагаме различни видове напитки (чай, кафе, топъл шоколад и др.).